Berättelser från
några av våra nöjda
kunder.

En effektivitetsutbildning som tar det till nästa nivå!

Effektiv Nu har sedan 2021 utbildat Leveransavdelningen på Academic Work. I en intervju berättar Sofie Hillborg och Sara Sjöberg om deras upplevelse av utbildningen och vad den haft för effekt på deras medarbetare och organisation.

Läs mer

En utbildning som inspirerar till fortsatt lärande

Karin Hallendal Skogh är Ledarskapsutvecklare på PostNord och ansvarar både för att utföra och samordna träning, coachning och utbildning inom ledarskap internt inom PostNord, såväl som att samordna externa utbildningsleverantörers insatser.

Läs mer

Förbättrat arbetssätt och en hälsosammare vardag

Herman Nilsson är KMA-chef hos Wilzéns och berättar i en intervju med Effektiv Nu om upplevelsen av utbildningen och vilken effekt den haft i förändringsarbetet för en ökad kvalitetssäkring och en bättre psykosocial arbetsmiljö.

Läs mer

En utbildning som gör skillnad – på riktigt!

Mia Nordström är Senior Policy Advisor E-mobility på Vattenfall. I en intervju berättar Mia hur Öppen Utbildning med Effektiv Nu blev ett viktigt steg i att komma tillbaka efter en utmattning med en hållbar struktur och större känsla av digital kontroll.

Läs mer

Större kontroll och minskad stress i vardagen

Att använda arbetstiden på smartaste tänkbara sätt kan göra stor skillnad både för produktiviteten och för medarbetarnas eget välmående. Det har medarbetarna vid Högskolan i Gävle fått uppleva.

Läs mer

Interna trafikregler bidrar till bättre arbetsmiljö

Cecilia Engelbrektsson är HR-chef på Skill och har arbetat 11 år på företaget. Tidigare har hon arbetat som distriktschef inom livsmedelsindustrin och varit utbildningschef.

Läs mer

Intervju med Morten Lundqvist, Norner

Norner är ett ledande Polymer-institut förr material och plastindustrin med mer än 30 års industriell erfarenhet. Morten Lundqvist jobbar som forskningschef och berättar i en intervju om den utbildningsinsats som gjordes tillsammans med Effektiv Nu.

Läs mer

Intervju med Holistic

Peter Hencz är operativ VD på Holistic Sweden AB som är ett svenskt kunskapsföretag som utvecklar och säljer rena kosttillskott och Superfood. I en intervju berättar han om sin upplevelse av utbildningen med Effektiv Nu.

Läs mer

Använd rätt verktyg för att bli effektiv

Mikael Victor är ekonomichef på HRF, Hotell- och restaurangfacket. Han har en bred roll och ansvar för allt som har med ekonomi och Facility Management, kontorsservice, reception och städning att göra. I en intervju berättar han om den utbildning som han gick med Effektiv Nu.

Läs mer

Förändringen börjar direkt – Intervju med Elektrikerförbundet

Helena Eriksson är ekonomichef på Svenska Elektrikerförbundet och ansvarar för förbundets administration och ekonomi. I en intervju berättar hon om den utbildningsinsats som gjordes med Effektiv Nu.

Läs mer

Utbildningar med Sweco Karlstad

Fredrik Björk och Daniel Jernstedt, Sweco Karlstad, berättar hur det var att gå utbildningen Personlig Effektivitet. Både Fredrik och Daniel är gruppchefer och har personalansvar för ca 20 medarbetare vardera.

Läs mer

Vi frigjorde 5-10 procent av vår arbetstid!

Efter att säljteamet på SPP gått kursen i Personlig Effektivitet jobbar de bättre tillsammans. Med de rätta verktygen för att hantera stress och tidstjuvar är resultatet en smidigare arbetsvardag – och bättre säljare.

Läs mer

Smartare vardag efter utbildning

Viktoria Vassiliadis är HR-chef på Universal Music. Ett samarbete med Effektiv Nu har gjort att organisationen idag har en större kunskap om hur man arbetar smart och effektivt och samtidigt minskar stressen under arbetsdagen.

Läs mer

Full pott till Effektiv Nu

Sanna Westerberg är utbildningschef på Telenor. Hon har jobbat hårt för att skapa en konkurrenskraftig kompetensutveckling som alla på företaget kan ta del av. Effektiv Nu har blivit en viktig pusselbit i Telenors erbjudande till sina anställda.

Läs mer

Tydligare och effektivare arbetsvardag när Effektiv Nu utbildar vår personal

Vid den svenska Dagligvarugalan fick företaget Gruppo Di Luca utmärkelsen Årets Leverantör 2011. Tre år senare blev man Årets Företagare 2014. I en intervju med Effektiv Nu berättar koncernchefen Christian Di Luca om beslutet att göra Effektiv Nu till huvudleverantör för hela företagets effektivitetsträning, som också är obligatorisk för alla nya medarbetare.

Läs mer

Effektiv Nu utbildar nyckelpersonal på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna

Använder vi vår arbetstid och våra programvaror på ett bra sätt? För att belysa den frågeställningen har Riksidrottsförbundet (RF) och SISU Idrottsutbildarna i flera omgångar låtit utbilda sin ledningsgrupp och andra utvalda medarbetare hos Effektiv Nu.

Läs mer

Ett internt arbetssätt som minskar stressen samtidigt som vi får mer gjort

Brandskyddslaget är ett konsultbolag inom brandskydd, riskhantering samt sprinklerprojektering och finns i Stockholm, Karlstad, Gävle, Falun och Örebro.

Läs mer