Berättelser från
några av våra nöjda
kunder.

En utbildning som gör skillnad – på riktigt!

Mia Nordström är Senior Policy Advisor E-mobility på Vattenfall. I en intervju berättar Mia hur Öppen Utbildning med Effektiv Nu blev ett viktigt steg i att komma tillbaka efter en utmattning med en hållbar struktur och större känsla av digital kontroll.

 

Läs mer

Större kontroll och minskad stress i vardagen

Att använda arbetstiden på smartaste tänkbara sätt kan göra stor skillnad både för produktiviteten och för medarbetarnas eget välmående. Det har medarbetarna vid Högskolan i Gävle fått uppleva.

 

Läs mer

Interna trafikregler bidrar till bättre arbetsmiljö

Cecilia Engelbrektsson är HR-chef på Skill och har arbetat 11 år på företaget. Tidigare har hon arbetat som distriktschef inom livsmedelsindustrin och varit utbildningschef.

 

Läs mer

Intervju med Morten Lundqvist, Norner

Norner är ett ledande Polymer-institut förr material och plastindustrin med mer än 40 års industriell erfarenhet. Morten Lundqvist jobbar som forskningschef och berättar i en intervju om den utbildningsinsats som gjordes tillsammans med Effektiv Nu.

 

Läs mer

Intervju med Holistic

Peter Hencz är operativ VD på Holistic Sweden AB som är ett svenskt kunskapsföretag som utvecklar och säljer rena kosttillskott och Superfood. I en intervju berättar han om sin upplevelse av utbildningen med Effektiv Nu.

 

Läs mer

Använd rätt verktyg för att bli effektiv

Mikael Victor är ekonomichef på HRF, Hotell- och restaurangfacket. Han har en bred roll och ansvar för allt som har med ekonomi och Facility Management, kontorsservice, reception och städning att göra. I en intervju berättar han om den utbildning som han gick med Effektiv Nu.

 

Läs mer

Förändringen börjar direkt – Intervju med Elektrikerförbundet

Helena Eriksson är ekonomichef på Svenska Elektrikerförbundet och ansvarar för förbundets administration och ekonomi. I en intervju berättar hon om den utbildningsinsats som gjordes med Effektiv Nu.

 

Läs mer

Utbildningar med Sweco Karlstad

Fredrik Björk och Daniel Jernstedt, Sweco Karlstad, berättar hur det var att gå utbildningen Personlig Effektivitet. Både Fredrik och Daniel är gruppchefer och har personalansvar för ca 20 medarbetare vardera.

 

Läs mer

Vi frigjorde 5-10 procent av vår arbetstid!

Efter att säljteamet på SPP gått kursen i Personlig Effektivitet jobbar de bättre tillsammans. Med de rätta verktygen för att hantera stress och tidstjuvar är resultatet en smidigare arbetsvardag – och bättre säljare.

 

Läs mer