Nyfikenhet till andra
människor är kärnan
i allt vi gör.

Om oss

Effektiv Nu

Vår mission är att inspirera människor till att lyckas med förändring och skapa möjligheten att uppnå ett hållbart arbetsliv. Detta har varit vårt mål sedan dörrarna öppnades till Effektiv Nu.

 

2013 startade Mansur (Manne) Köyluoglu Effektiv Nu efter att själv ha brottats med arbetsrelaterad stress i flera år. Manne tog beslutet att byta karriärbana och började leta efter ett smartare sätt att arbeta. 

”Anledningen till att jag startade Effektiv Nu var för att hjälpa människor att arbeta smartare, istället för att arbeta hårdare! Att få dem att inse att det finns andra vägar att gå för att både kunna leverera och samtidigt ha en balans i livet mellan arbete och fritid.”

Manne Köyluoglu

Effektiv Nu har sedan dess utbildat över 15.000 individer i att arbeta smartare och vi vet att det fungerar! Med en utbildning från oss ger vi människor förutsättningarna att växa med de digitala och fysiska förändringarna på arbetsplatsen, samt att skapa kontroll i ett arbetsliv där allt inte går att kontrollera. 

 

I och med de snabba samhällsförändringarna har det aldrig varit mer aktuellt att veta hur man använder sina tekniska verktyg i arbetet. Därför är vi på tårna när det kommer till vart Microsoft, Google och andra aktörer styr den tekniska utvecklingen. På så sätt håller vi vårt utbildningsutbud aktuellt och anpassar mer än gärna innehåll efter speciella önskemål eller behov.  

Nyfikenhet till andra människor är kärnan i allt vi gör och hjälpsamhet vårt främsta verktyg”

 

Kontakta oss

Samhällsansvar

Pro bono

Som företag vill vi stötta olika organisationer som arbetar med att förbättra människors livskvalitet, forskar kring sjukdomar eller bekämpar orättvisor i vårt samhälle. Därför skänker vi årligen två utbildningar i personlig effektivitet till två organisationer för att deras medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt för att uppnå deras mål.

 

Organisationer som mottagit en utbildning från oss:

BarncancerfondenBrisHjärnfonden

ICLDLäkarmissionenRädda Barnen,

SOS Barnbyar

 

Stöd i förändring

Det är många organisationer som gör stora förändringar för att anpassa sig till den utveckling som sker i arbetsmiljö och våra tekniska verktyg. Vi på Effektiv Nu kan fungera som stöd och bollplank där vi hjälper organisationer och dess medarbetare genom processen. Det kan exempelvis handla om seminarier för att uppmana och inspirera till ett nytt tankesätt.

 

Stöd i utveckling

Att förändra beteenden och sätt att arbeta kan vara svårt och kännas obehagligt. Ibland kan man som individ också hamna på en plats där det är svårt att bryta sina mönster. När någon av våra deltagare är i behov av extra stöd erbjuder vi detta – helt utan extra kostnad. I vår utbildning Arbeta Smartare ingår det också två års support för alla deltagare. 

Lediga tjänster

Vill du bli en del av oss?

Här hittar du våra lediga tjänster. Det går också bra att skicka in en spontanansökan till info@effektivnu.se.

 

Effektivitetskonsult

Brinner du för kompetensutveckling och att hjälpa tjänstemän att skapa kontroll och minska stress?

 

Läs mer och ansök här