Citat från
några av våra nöjda
kunder.

”Tänk om jag hade gått utbildningen för 20 år sedan när jag klev in i arbetslivet, vilken enorm vinst det hade varit! Men det är aldrig för sent. Hela personalen hos oss fick möjligheten att gå tre digitala utbildningar; personlig effektivitet, effektiva möten och fördjupning i Outlook och OneNote. Vi kände att vi var i trygga händer från början till slut och hade en väldigt bra dialog med Linn, Christopher och Manne som var inlyssnande och säkerställde att upplägget blev såsom vi hade tänkt oss. Christopher och Manne som höll i utbildningarna är proffsiga och vana vid att hålla utbildningar. De lyckades skapa ett engagemang som resulterade i många frågor som de fångade snyggt! Vi kan varmt rekommendera Effektiv Nus utbildningar till alla! Även om man är van användare av verktygen så får man garanterat många bra tips.”

Katariina Eskola & Hanna Haller
HR-generlister, Länsstyrelsen Skåne

”Jag känner mig som ett levande bevis på att det gör stor skillnad att få era verktyg för struktur, planering och prioritering. För mig har den viktigaste skillnaden varit att jag förr höll massor i huvudet, vilket påverkade både min sömn och all min lediga tid – hela tiden fanns jobbet i bakhuvudet – medan jag nu helt och hållet litar på att jag gjort Outlook-uppgifter av allt jag behöver minnas, så när jag stänger ner datorn för dagen kan jag verkligen lämna jobbet på jobbet. Sedan blir det också en fröjd att slå igång jobbdatorn nästa dag och hitta en färdig uppgiftslista, klokt avvägd och prioriterad. Som en liten present till mig själv från dagen innan. Stort, stort tack för det! Det här är kunskaper jag kommer ha glädje av hela livet.”

Elisabeth Biström
Deltagare från öppen utbildning med Effektiv Nu

”Det som framförallt har varit viktigt i urvalet av leverantörer för oss är att de kurser vi erbjuder personalen håller en riktigt hög nivå. Innehållet ska vara relevant och bra och kursledarna kunna förmedla detta på rätt sätt. Effektiv Nu har ingått i vårt utbud sedan ett tag tillbaka och har faktiskt fått full poäng på sina utvärderingar vid alla kurstillfällen.”

Sanna Westerberg
Fd. utbildningschef på Telenor

”Vi är ett företag med uttalad ambition att ligga i klar framkant. För att lyckas med det måste vi ha en organisation och personal som trivs, är engagerade och effektiva. Effektiv Nu och Manne har med sitt personliga engagemang och pedagogik varit oerhört betydelsefull i vårt utvecklingsarbete inom effektivitet och förmågan att strukturera vardagen. Det Personliga Effektivitets programmet har väsentligen förbättrat vårt sätt att arbeta. Utbildningen är väldigt hands-on, man går därifrån med användbara verktyg från dag ett.”

Christian Di Luca
VD – Gruppo Di Luca

”Att arbeta som skolledare och rektor är ett stimulerande och viktigt arbete. Men det är också förenat med långa arbetsdagar, stress och en känsla av att inte räcka till! Hålla budget, öka måluppfyllelsen hos våra elever, arbetsmiljö, vara närvarande som chef …ja listan kan göras ännu längre. Efter vår föreläsning med Manne om ”effektiv nu och dess nycklar” blev det tydligt hur stress och press kan förändras genom medvetenhet och planering om att göra rätt saker i rätt tid. Jag kan varmt rekommendera denna föreläsning som har gjort skillnad i mitt arbete som rektor!”

Viveca Höglund
Rektor Solenskolan Härnösands kommun

”Vi ville ha en utbildning som hjälpte alla i organisationen, oavsett roll. Det beslutades att en pilotgrupp skulle gå utbildningen. Pilotutbildningen genomfördes i slutet av 2016 och sedan dess har ytterligare 9 grupper gått utbildningen under hösten och våren 2017. Sammanlagt har ca 140 av 190 medarbetare på Sweco Karlstad gått utbildningen samt en grupp i Helsingborg. Vi har även följt upp utbildningen bland medarbetarna och den allmänna känslan hos de som har deltagit är att utbildningen var riktigt bra! Även de som var skeptiska till utbildningen innan, kom efteråt och sa att det var en jättebra utbildning, så det är ett gott betyg till Effektiv Nu.”

Fredrik Björk och Daniel Jernstedt
Sweco Karlstad

”Den mest effektiva effektivitetskurs jag kan tänka mig. Manne har förmågan att behålla deltagarnas uppmärksamhet och fokus ända till sista minuten på utbildningen. Tack vare hans professionella framträdande, tydliga budskap och en metod som fungerar har utbildningen lett till bestående beteendeförändringar hos deltagarna. Ett år efter genomförda utbildningar talar vi fortfarande om honom. Jag rekommenderar varmt Mannes utbildningar.”

Angelika Tung Johnsson
Länsstyrelsen, Jämtlands län

”Manne är en sann inspiratör som på ett mycket pedagogiskt och strukturerat sätt hjälper den han coachar att fokusera och effektivisera. Manne har utöver detta en fantastisk personkännedom och stor empati, vilket gör att han anpassar sin coaching helt efter individen.”

Johan Harvey
Platschef – Audi Järva Krog

”Aha upplevelse, Motiverande, Inspirerande, Professionell, Verktyg som verkligen är hands-on! Det fungerar i det vardagliga livet – du blir mer effektiv! Det är bara några ord som verkligen beskriver den upplevelse och känsla man har efter effektivitetsutbildningen med Effektiv Nu. Kursen har definitivt hjälpt mig att blir mer effektiv i mitt dagliga liv. Mannes inspirerande och coachande sätt gör att man verkligen ser till att det händer något och att ens beteendeförändring verkligen består. Helt otroligt hur enkelt det faktiskt är och hur effektiv man blir. Effektiv Nu:s utbildningar är något som jag varmt rekommenderar.”

Maria Paris
Vattenfall – Facility Management

”Vilken tur att jag fick chansen att gå denna effektivitetskurs med Manne på Effektiv Nu. Den har på många sätt gjort min vardag lättare, exempelvis efter kursen använder jag nu Microsoft Outlook och One Note på ett korrekt sätt, vilket jag inte gjorde innan. Varje dag gör jag min dagliga revidering innan jag går hem, detta har gjort att jag känner mig mycket lugnare och tryggare i mitt arbete. Manne har med sitt personliga engagemang och sin kunskap en oerhörd förmåga att få oss deltagare att vilja lära sig att arbeta på ett mer effektivt och strukturerat sätt. Rekommenderar varmt att alla går denna givande kurs.”

Ann-Louise Lindeman
Operational Excellence, Söderberg & Partners

”Jag var först lite skeptisk till kursen, men nu skapar vi ett internt arbetssätt som minskar stressen samtidigt som vi får mer gjort.”

Martin Olander
VD på Brandskyddslaget AB

”Använder vi vår arbetstid och våra programvaror på ett bra sätt? För att belysa den frågeställningen har Riksidrottsförbundet (RF) och SISU Idrottsutbildarna i flera omgångar låtit utbilda sin ledningsgrupp och andra utvalda medarbetare hos Effektiv Nu. Effektiv Nu visade oss bra metoder för att minska stressen och öka effektiviteten på jobbet. Kursen var väldigt givande för mig personligen – och det trots att jag redan hade bra koll på mina dataverktyg.”

Jens Lindquist
Process- och projektledare på SISU Idrottsutbildarna

”Jag har alltid ansett mig själv vara väldigt strukturerad och noggrann i mitt arbete samt mitt arbetssätt. Fick ändå tillfälle att gå på denna utbildning och gjorde så med öppet sinne. Det är inte förrän efter ca. 6 månader jag har insett hur mycket denna utbildning har hjälpt mig, en ögonöppnare var när min sambo påpekade att det var så skönt att jag inte längre jobbade hemifrån! – något jag själv inte tyckte jag gjorde speciellt ofta tidigare! Jag har även frigjort extremt mycket mer tid, samtliga arbetsuppgifter är strukturerade, jag missar inga deadlines och jag hinner dessutom förbereda så pass mycket innan mina bokslut så dessa nu kortats ned från dagar till timmar! Känslan är att jag inte längre tänker ”jobb” när jag är hemma, jag är mer fokuserad och får mina uppgifter slutförda under ordinarie arbetstid. När jag är ledig så är jag ledig på riktigt! Jag har bara superlativ att delge Manne och hans team på Effektiv Nu.”

Marcus Akmal
Försäljningschef – Audi Hammarby Sjöstad

”Tänk att jag med så enkla medel kunnat skapa ordning och reda och kunnat frigöra mer tid alltid funnits där rakt framför näsan på mig. Dock inte i mitt kunnande förrän nu. Jag tackar dig Manne för att du med dina kunskaper gjort att jag enkelt och lätt funnit full kontroll och aldrig mer behöver missa något. Jag mår så mycket bättre idag! Tack även till min arbetsgivare som såg till att vi fick träffa Manne.”

Daniel
Personal – Hässelby Hem