Minska antal arbetstimmar utan att öka stressen

Fyradagarsveckan, är den möjlig att få till? Är det möjligt att bibehålla produktiviteten och samtidigt minska arbetstimmarna utan att öka stressen?

Vi på Effektiv Nu förstår vikten av små förändringar för att kunna frigöra tid varje dag och vi tror absolut att det är möjligt.

En viktig aspekt är dock att vi inte bara kan ta bort en dag och köra på exakt som vi alltid har gjort. Vi behöver också förändra sättet vi arbetar på och arbeta smartare med vår tid.

⏱️Vi är stolta över att kunna berätta att våra utbildningar i snitt frigör en timme per person och arbetsdag för våra deltagarna. I en artikel för HRsvepet delar vår kollega Emelie sina bästa tips för att kunna frigöra tid.

Klicka på länken nedan för att komma till artikeln:

➡️Vill du kunna frigöra tid och skapa din egna 4-dagarsvecka?

Vi hoppas att tipsen kan ge dig en start i rätt riktning för att du ska kunna frigöra tid och gå mot en fyradagarsvecka!

💡Tips
Vill du få fler tips om hur du kan frigöra tid och minska eventuell stress? Spana då in vår utbildning Arbeta Smartare eller kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Du kanske också är intresserad av

Hur upplever du din arbetssituation?

Microsoft släppte nyligen deras Work Trend Index. De har skickat ut enkäter till 31 000 personer som arbetar i Microsoft...
9 May, 2023 | Arbeta smartare, CoPilot

Hur du håller den interna kommunikationen till Teams

Vi på Effektiv Nu får ofta frågor kring vilka trender som vi ser hos organisationer gällande intern kommunikation. 📢 Oavsett...

Är vår impulskontroll lika bra den första och sista timmen för arbetsdagen?

Är du lika fokuserad och bra på att stå emot distraktioner den sista timmen på dagen som den första? 😖...