Länsstyrelsen Skåne: ”Vi kände att vi var i trygga händer från början till slut”

Vi på Effektiv Nu fick under hösten 2022 möjligheten att utbilda och föreläsa för Länsstyrelsen Skåne. Stort tack Katariina Eskola och Hanna Haller för ett lyckat och fint samarbete.💙

Så här säger de själva efter utbildningen:

💡Hela personalen hos oss fick möjligheten att gå tre digitala utbildningar; personlig effektivitet, effektiva möten och fördjupning i Outlook och OneNote. Vi kände att vi var i trygga händer från början till slut och hade en väldigt bra dialog med Linn, Christopher och Manne som var inlyssnande och säkerställde att upplägget blev såsom vi hade tänkt oss.

Christopher och Mansur som höll i utbildningarna är proffsiga och vana vid att hålla utbildningar. De lyckades skapa ett engagemang som resulterade i många frågor som de fångade snyggt!

Vi kan varmt rekommendera Effektiv Nus utbildningar till alla! Även om man är van användare av verktygen så får man garanterat många bra tips.

Intresserad av en utbildning? Vill du veta mer om våra utbildningar och hur vi kan hjälpa dig och dina kollegor? Skicka ett mail till info@effektivnu.se eller skicka in en intresseanmälan via knappen nedan. 💙

Intresseanmälan

Du kanske också är intresserad av

Har du satt rätt förväntningar inför ditt samarbete med ChatGPT?

ChatGPT är mångas nya kollega. Får vi en ny kollega som vi ska samarbeta med så måste vi såklart sätta...
10 Jan, 2024 | Arbeta smartare, CoPilot

Nyhet i To Do – Växla enkelt mellan olika konton

📱Här kommer en nyhet i Microsoft To Do appen i mobilen! Microsoft To Do, vår räddaren i nöden när vi...

Hur påverkar det digitala arbetssättet vår arbetsmiljö?

Har du fått en utbildning i hur du ska arbeta för att inte slita ut din hjärna? En stor majoritet...