Maximera din OneNote-upplevelse

Optimerad arbetsvy i OneNote! 📚

Att ha rÀtt vyinstÀllningar i OneNote kan verkligen göra skillnad för produktiviteten. Vi pÄ Effektiv Nu har identifierat nÄgra vyinstÀllningar som förbÀttrat hur vi organiserar anteckningar och hÄller koll pÄ vÄrt arbetsflöde.

Följ dessa enkla steg eller titta pĂ„ filmen för att maximera din OneNote-upplevelse. đŸ› ïžđŸ”

1. GĂ„ till Visa i menyraden och klicka pĂ„ den lilla pilen lĂ€ngst till höger i verktygsfĂ€ltet och vĂ€lj Klassiskt menyfliksomrĂ„de. Om du ej ser pilen kan du högerklicka i det vita fĂ€ltet lĂ€ngst till höger i verktygsfĂ€ltet och dĂ€r fĂ„ samma val.
2. GĂ„ till Visa igen och klicka pĂ„ Layout för flikar. VĂ€lj VĂ„grĂ€ta flikar.
3. FÀst sedan bokhyllan till vÀnster genom att klicka pÄ din anteckningsbok och sedan hÀftstiftet.
4. GĂ„ till Arkiv, Alternativ och klicka pĂ„ Visning. Skrolla ner till Layoutalternativ för vĂ„grĂ€ta flikar och klicka endast i Visa lista med anteckningsböcker till vĂ€nster.


Du har nu anpassat dina vyinstÀllningar i OneNote och fÄtt, vad vi anser, en mer överskÄdlighet. Hoppas detta kommer hjÀlpa dig arbeta smartare och fÄ ut Ànnu mer av detta fantastiska verktyg!

💡Tips
Vill du lÀra dig mer om OneNote och dess smarta funktioner? Spana in vÄra utbildningar och boka ett möte med oss sÄ berÀttar vi gÀrna mer om hur ett upplÀgg skulle kunna se ut!

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av

Tips för att minimera avbrott och förbÀttra fokus

đŸ§ đŸ–ŒïžVad har en mental Whiteboard med avbrott att göra? Och hur kommer det sig att vĂ„ra kognitiva resurser ofta tar...

Vem Àr du under en arbetsdag? Planerade Per eller Fria Fia?

đŸ—“ïžUnder vĂ„r skolgĂ„ng fĂ„r vi lĂ€ra oss att fokusera pĂ„ olika Ă€mnen under dagen med hjĂ€lp av ett styrt schema....

Hur du hÄller den interna kommunikationen till Teams

Vi pĂ„ Effektiv Nu fĂ„r ofta frĂ„gor kring vilka trender som vi ser hos organisationer gĂ€llande intern kommunikation. 📱 Oavsett...